Vi söker Montör

Vi söker självgående Montör till vårt team på Sanco i Örnsköldsvik AB.

Vilka är vi?

Sanco i Örnsköldsvik AB är en komponent- och systemleverantör inom mekanik med skärning, bockning, maskinbearbetning, svetsning och montering. Vi är en kontraktstillverkare med många kunder lokalt och nationellt. Idag är vi ca 40 st som arbetar på Sanco, men vi hoppas på att bli fler. Vi har precis påbörjat ett arbete med att ställa om kultur och arbetssätt för att bli en Lean verksamhet. Kanske har du erfarenhet och kunskap som kan hjälpa oss på vägen?

 

Vem är du?

Sanco söker montörer med erfarenhet av montering sedan tidigare. Som montör hos oss är det viktigt att du är noggrann, självgående och har förmågan att arbeta i team. Vi tror att du är en person som gillar att arbeta i högt tempo och gillar att vara fysiskt aktiv i ditt arbete.

För oss är dina personliga egenskaper absolut viktigast. Som person är du arbetsam, lojal och ansvarstagande. Det är viktigt att du visar ett genuint intresse för detaljerad montering och har ett övergripande kvalitetstänk.

 

Vad kommer du jobba med?

Som montör kommer du att ha en spännande roll med olika utmaningar. Du kommer att arbeta med montering av framför allt mindre komponenter där även ritningsläsning ingår.

 

 

Frågor om tjänsten och ansökning skickas till jonny@sancoab.se

Tjänsten är en heltidstjänst med start enligt överenskommelse

 

Vi ser fram emot att träffa dig!