Vi söker CNC-operatörer

Vilka är vi?

Sanco i Örnsköldsvik AB är en mekanisk verkstad med skärning, bockning, maskinbearbetning, svetsning och montering. Vi är en kontraktstillverkare med många kunder lokalt och nationellt. Idag är vi ca 40 st som arbetar på Sanco, men vi hoppas på att bli fler.

Vi finns i Örnsköldsvik, Arnäsvall.

CNC-operatör

Vem är du?

Som person är du kvalitetsmedveten, ansvarstagande och har en positiv inställning. Det är viktigt att du har en god teknisk förståelse, är engagerad i arbetet samt har en god initiativförmåga.

Tidigare erfarenhet?

Sanco söker en CNC-operatör med tidigare erfarenhet av styrda maskiner. Vi arbetar med fleroperationsfräsar från Mazak och Deckel, samt svarvar från bland annat Mazak och Okuma. Tidigare erfarenhet från liknande maskiner är meriterande. Vi arbetar i Edgecam samt Mazatrol och ser gärna att du har erfarenhet av dessa eller liknande program. Som CNC-operatör hos oss ansvarar du för att ställa maskiner utifrån ritning/program. Du ska, tillsammans med programmerare, kunna avgöra verktygsval, rätt uppspänningsmetod samt utföra löpande kvalitetskontroll på detaljerna.

Vi vet att du är flexibel, tycker om utmaningar och delar vår uppfattning om att vi kommer längst om vi jobbar tillsammans! Har du en idé om hur något kan göras bättre så brukar du föra fram det på ett positivt sätt. Det kan vara aktuellt med skiftarbete där man går varannan vecka förmiddag och varannan eftermiddag.

Det är meriterande med truckkörkort

Du kan kommunicera bra på svenska

Tjänsten är en heltidstjänst med start enligt överenskommelse. 

Skicka in din ansökan till jonny@sancoab.se så snart som möjligt – Vi ser fram emot att träffa dig!

Alla tjänster kommer att tillsättas löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan.