Vi söker Produktionsplanerare

Vilka är vi?

Sanco i Örnsköldsvik AB är en mekanisk verkstad med skärning, bockning, maskinbearbetning, svetsning och montering. Vi är en kontraktstillverkare med många kunder lokalt och nationellt. Idag är vi ca 32 st som arbetar på Sanco, men vi hoppas på att bli fler. Vi har precis påbörjat ett arbete med att ställa om kultur och arbetssätt för att bli en Lean verksamhet. Kanske har du erfarenhet och kunskap som kan hjälpa oss på vägen?

Vi finns i Örnsköldsvik, Arnäsvall.

Vem är du?

Vi vet att du är flexibel, tycker om utmaningar och delar vår uppfattning om att vi kommer längst om vi jobbar tillsammans! Du sätter kunden och kundens behov i första rummet och försöker alltid överträffa dennes förväntningar. Som person är du ansvarstagande, självgående och har en positiv inställning. Arbetet innebär både kundkontakt och samarbete med de flesta funktioner internt.

Tidigare erfarenhet?

Vi är säkra på att du har en bakgrund inom tillverkningsindustrin och därmed har en förståelse om vad det innebär att arbeta med planering och att sträva efter ett jämnt flöde med så få störningar och ojämnheter som möjligt. Kanske är du utbildad inom produktionsteknik eller liknande.

Du kan kommunicera bra på svenska och engelska. Har du arbetat i Monitor ERP så det en meriterande.

Vad kommer du att jobba med?

Du kommer arbeta med att planera tillverkningen av våra artiklar. Du kommer jobba i affärssystemet med körplanering och med våra arbetsledare och övriga funktioner för att se till att tillverkningen sker av rätt sak och i rätt tid. Du kommer ha stora möjligheter att tillsammans med oss utforma din tjänst.

Frågor om tjänsten och ansökning skickas till VD/Produktionschef jonny@sancoab.se, innan 2022-04-15
Tjänsten är en heltidstjänst med start enligt överenskommelse.

Vi ser fram emot att träffa dig! Alla tjänster kan komma att tillsättas löpande innan utsatt datum, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan.