Vi söker Produktionstekniker

Vad kommer du att jobba med?

Rollen som produktionstekniker är bred och du kommer ha möjlighet att vara med och påverka dess innehåll, men bland annat kommer du 

  • vara ett stöd i produktionstekniska frågor
  • analysera och driva utredningar av avvikelser
  • identifiera behov av verktyg och fixturer, samt ta fram dess

Vem är du?

Vi vet att du är flexibel, tycker om utmaningar och delar vår uppfattning om att vi kommer längst om vi jobbar tillsammans! Du sätter kunden och kundens behov i första rummet och försöker alltid överträffa dennes förväntningar.

Du vill gärna vara med från förfrågan till färdig produkt för att följa upp och hitta möjligheter att förbättra processer och produkter. Du tar till dig nya tekniker och nya arbetssätt med nyfikenhet.

Tidigare erfarenhet?

Vi tror att du har teknisk utbildning på minst gymnasienivå och att du jobbat några år inom tillverkningsindustrin. Det är starkt meriterande ifall du redan har en inriktning mot någon eller några av våra processer. Det är meriterande ifall du kan CAD.   

Du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska

Vilka är vi? 

Sanco i Örnsköldsvik AB är en mekanisk verkstad med skärning, bockning, maskinbearbetning, svetsning och montering. Vi är en kontraktstillverkare med många kunder lokalt och nationellt. Idag är vi ca 35 st som arbetar på Sanco, men vi hoppas på att bli fler. Vi har precis påbörjat ett arbete med att ställa om kultur och arbetssätt för att bli en Lean verksamhet. Kanske har du erfarenhet och kunskap som kan hjälpa oss på vägen?

Vi finns i Örnsköldsvik, Arnäsvall.

Tjänsten är en heltidstjänst med start enligt överenskommelse. 

Skicka in din ansökan till kristina@sancoab.se senast 2022-12-30, men gärna så snart som möjligt – Vi ser fram emot att träffa dig!

Alla tjänster kan komma att tillsättas löpande innan utsatt datum, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan.