Vi söker Produktionsberedare

Vilka är vi?

Sanco i Örnsköldsvik AB är en mekanisk verkstad med skärning, bockning, maskinbearbetning, svetsning och montering. Vi är en kontraktstillverkare med många kunder lokalt och nationellt. Idag är vi ca 32 st som arbetar på Sanco, men vi hoppas på att bli fler. Vi har precis påbörjat ett arbete med att ställa om kultur och arbetssätt för att bli en Lean verksamhet. Kanske har du erfarenhet och kunskap som kan hjälpa oss på vägen?

Vi finns i Örnsköldsvik, Arnäsvall.

Vem är du?

Vi vet att du är flexibel, tycker om utmaningar och delar vår uppfattning om att vi kommer längst om vi jobbar tillsammans! Du sätter kunden och kundens behov i första rummet och försöker alltid överträffa dennes förväntningar.

Du vill gärna vara med från förfrågan till färdig produkt för att följa upp och hitta möjligheter att förbättra processer och produkter. Du tar till dig nya tekniker och nya arbetssätt med nyfikenhet.

Tidigare erfarenhet?

Vi tror att du har teknisk utbildning och att du jobbat några år inom tillverkningsindustrin. Du har erfarenhet av produktberedning och/eller produktionsteknik. Har du arbetat nära några av våra processer så är det såklart en fördel.

Du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska

Vad kommer du att jobba med?

Du kommer göra beredningar i samband med offerter och inför produktion. Du kommer vara delaktig i att gå igenom ordrar, följa upp tillverkningsresultat och trimma våra processer. Du kommer arbeta med övriga funktioner för att ta fram bästa sättet att tillverka våra produkter

Frågor om tjänsten och ansökning skickas till jonny@sancoab.se, innan 2022-04-15
Tjänsten är en heltidstjänst med start enligt överenskommelse.