Vi söker Logistiksamordnare

Vi söker en självgående Logistiksamordnare till vårt team på Sanco i Örnsköldsvik AB.

Vilka är vi?

Sanco i Örnsköldsvik AB är en komponent- och systemleverantör inom mekanik med skärning, bockning, maskinbearbetning, svetsning och montering. Vi är en kontraktstillverkare med många kunder lokalt och nationellt. Idag är vi ca 40 st som arbetar på Sanco, men vi hoppas på att bli fler.  Vi har precis påbörjat ett arbete med att ställa om kultur och arbetssätt för att bli en Lean verksamhet. Kanske har du erfarenhet och kunskap som kan hjälpa oss på vägen?

 

Vem är du?

Vi tror att du har relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet av liknande logistikroll och att du jobbat några år inom tillverkningsindustrin.

Vi vet att du är en lagspelare med god kommunikations- och samarbetsförmåga och som tycker om utmaningar.

Som person är du en strukturerad och trivs i en vardag med högt tempo.

Vi söker dig med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har god datorvana och gärna erfarenhet av arbete i Monitor. Det är meriterande om du har truckkort.

 

Vad kommer du jobba med?

Rollen består av både administrativt och operativt arbete, och säkerställande att godsflödet in och ut från Sanco fungerar smidigt.

Dina arbetsuppgifter inkluderar att ta emot, inventera och sortera, rapportera inkommande gods, skicka och administrera ordrar i systemet Monitor.

 

Frågor om tjänsten och ansökning skickas till jonny@sancoab.se, innan 2024-01-31

Tjänsten är en heltidstjänst med start enligt överenskommelse

 

Vi ser fram emot att träffa dig!